MISIUNEA NOASTRĂ ESTE SĂ IȚI AJUTĂM AFACEREA SĂ DECOLEZE!

Misiunea Flexmls România este să le ofere profesioniștilor imobiliari, agenți și evaluatori, o modalitate de a își face meseria foarte bine și de a oferi servicii valoroase la fiecare pas din activitatea lor. Ca manager de agenție imobiliară, sistemul de reprezentare exclusivă este ceea ce îți dorești pentru afacerea ta, iar noi îți oferim o aplicație care cuprinde toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie. Dacă lucrezi deja în reprezentare, Flexmls este exact ce îți trebuie și chiar mai mult decât credeai că e posibil. Dacă ești la început pe noul drum, Flexmls este puntea cea mai sigură către noul model de afacere. Iar dacă ești evaluator și vrei să te diferențiezi în fața clienților și să fii sigur de rezultatele tale, Flexmls este instrumentul complet pentru a genera rapoarte de încredere și de calitate.

Flexmls înseamnă experiență pe piața imobiliară internațională și locală.

Flexmls în SUA

Produsul Flexmls este creat și furnizat de FBS Data Systems din North Dakota, SUA. În cei peste 30 de ani de existență, compania a evoluat în paralel cu industria imobiliară americană, trecând prin toate fazele tehnologice ale produselor de tip MLS (Serviciu de Listare Multiplă) pentru agenți imobiliari și evaluatori: de la carți MLS cu listările oferite spre cooperare, la aplicații desktop, Flexmls Web și pâna la aplicațiile mobile de astăzi, pentru iOS și Android. Un asemenea istoric de piață și faptul că Flexmls deservește astăzi peste 200.000 de utilizatori spune totul despre credibilitatea și utilitatea produsului în rândul agenților imobiliari și evaluatorilor. Ca misiune, echipa FBS își concentrează toată energia pentru a își ajuta clienții să aibă succes în afacerea lor și să fie întotdeauna pregătiți pentru viitor.

Flexmls în România

Sistemul Flexmls a fost lansat în România în 2007 ca un serviciu de colaborare între agențiile imobiliare și de listare a proprietăților cu reprezentare exclusivă. În urma testării pe piața locală și a feedbackului primit de la utilizatori, în 2011 a fost adăugat serviciul de bază de date FSBO, cu scopul de a utiliza toate funcționalitățile Flexmls, inclusiv: prospectarea inteligentă, analiza comparativă de piață, statisticile, portalul pentru cumpărători. Prima bază de date completă a fost lansată în 2011 în Constanța, apoi București-Ilfov în 2012, din 2014 acoperind și regiunile Pitești, Râmnicu Vâlcea. În cei 10 ani de experiență în România, Flexmls a devenit o parte integrantă a pieței imobiliare și o unealtă indispensabilă pentru serviciile de reprezentare exclusivă și evaluare imobiliară profesionistă.

0
Total Utilizatori
0
Fotografii încărcate lunar
0
Case vândute luna asta

Fă cunoștință cu noii tăi prieteni de la Flexmls România!

Sorin Udrea
Sorin UdreaGeneral Manager
Lucrând în imobiliare din anul 2000, am simțit nevoia unei aplicații care să ajute agenții imobiliari și evaluatorii care doresc să ofere un alt nivel de servicii. Am adus software-ul Flexmls în România în 2007 și până astăzi mi-am folosit întreaga experiență ca agent imobiliar, manager și trainer pentru a face serviciul Flexmls România ceea ce e astăzi: un instrument complet, unic, potrivit nevoilor adevăraților profesioniști imobiliari.
Raluca Jugănaru
Raluca JugănaruManager Servicii Clienți
M-am alăturat echipei în anul 2015, având responsabilitatea de a le oferi utilizatorilor Flexmls, începători sau experimentați, suportul de care au nevoie pentru a excela. În același timp, este important ca toți agenții imobiliari și evaluatorii din Romania să fie informați despre modul cum și-ar putea îmbunătăți afacerea utilizând aplicația noastră. Ai o întrebare despre Flexmls? Eu sunt aici pentru tine.
Andreea Florica
Andreea FloricaLeader Echipă FSBO
Din 2011 când am început să colectăm telefonic informații direct de la vânzători, baza de date a crescut continuu, atât cantitativ cât și calitativ, răspunzând prompt la sugestiile și nevoile agenților imobiliari și evaluatorilor membri. În calitate de coordonator al echipei FSBO, te asigur că oferim permanent date complete, verificate și actualizate, pe care să te poți baza cu adevărat în afacerea ta imobiliară!

Harta acoperirii serviciului Flexmls în România.